tirsdag 23. mars 2010

Nytt lappeteppe og magasinkurv på hjul...

I min nye hobby har jeg altså klart å kreert ett nytt stort lappeteppe. Jeg synest det er sååå spennende og sette sammen lapper med forskjellige mønster og farver for deretter å se det endelige resultatet!


Det ble jo ganske så sukkersøtt...


...Selv om jeg ikke har strøket det...
Jeg har kjøpt en haug med lyseblå fleecetepper på Ikea. De er perfekte til å bruke som bakside. Også koster de bare 19 kr stykker. Jippi!!!


Selv om jeg har fått meg ny jobb så jobber jeg litt på Vinmonopolet ennå. Vi har en del spesialvarer som kommer i vakre trekasser. Sist jeg jobbet hamstret jeg med meg hjem noen kasser. De er kjempefine å oppbevare ting og tang i.


Denne kassen som inneholdt nydelig champagne synest jeg er så vakker! Jeg skrudde på noen små hjul jeg hadde liggende. Vips! Så ble den en del av interiøret på stuen.


En fin magasinkurv på hjul!


Ha en vakker natt alle sammen!



fredag 12. mars 2010

Siden sist...

Halloooooo!

Det var litt av en lang bloggepause jeg har hatt! Siden sist så har lille gull begynt på barnehagen og han har fylt ett år. Jeg har begynt å jobbe og samtidig oppdaget at det ble for langt å pendle. Dermed ble det iherdig jobbsøking med mange tøffe og mindre tøffe intervjuer. Heldige meg fikk akkurat den jobben jeg hadde mest lyst på og har allerede kommet godt i gang! Mmmm... Skal si ting ordner seg for snille jenter! Innimellom alt det andre har jeg faktisk hatt litt tid til å pusle. Min nyerklærte hobby er lappeteppe! OJ! Så gøy!!! OJ! Så stolt jeg er av meg selv!!!

Dette teppet er det første jeg laget. Det skal bli velkommen-til-verden-pakke til en liten skatt som snart er på vei. Åhhh... Jett om vi gleder oss! Og jeg gleder meg masse til å gi det bort også!


De fleste stoffene er gamle stoffer som jeg har kjøpt på loppemarked eller fått av mamma. Det med folkevogner på har jeg kjøpt på Panduro.


Til bakside har jeg brukt ett lyseblått fleeceteppe som jeg har applikert noen folkevogner på...


Dessuten har jeg vært flittig gjest på mitt lokale loppemarked som er åpent hver onsdag og lørdag. Da jeg så denne stolen ble jeg helt skjelven i beina! Se den fantastiske fargen på stoffet! Desverre var den veldig skitten og slitt. Men med litt forsiktig rens og nytt møbelbånd ble den jo ikke så værst...


Min nye godstol skal få pryde gangen vår sammen med en liten kommode som står klar til å få seg noen malingstrøk. Fortsettelse følger!


Ha en fin fredagskveld alle sammen! Jeg tror nok ikke det blir lenge til neste gang.


Blog Widget by LinkWithin