torsdag 30. september 2010

Blir du med på en utfordring?

Min barndomsvenninne Elisabeth har kommet med en utfordring etter at den lille nabogutten har fått en kreftsvulst i hodet. Det er å lage luer til barn og voksne ved St Olavs hospitalet. Les innlegget hennes her. Kjempebra initiativ, Elisabeth! Jeg gleder meg til å begynne på prosjektet allerede i kveld! Da skal jeg sette meg ned ved symaskinen og sy noen luer. Jeg var nemmelig på stoff og stil i går og kjøpte mye fint stoff. Men ellers kan du strikke eller hekle luer.
Blir du med også? Hva sier du Monica?

Her finner du masse fine oppskrifter på luer til barn og voksne. Bare skriv lue i søkefeltet så kommer det opp masse oppskrifter!

Og husk:
Den største gleden man kan ha
er å gjøre andre glad!En fin solskinnsdag til dere alle!

4 kommentarer:

 1. SUPERT, Janette! :) Du e en knupp!! :)

  SvarSlett
 2. Klart jeg blir med, dette synst jeg var flott. Ut å kjøpe garn idag :)Tenker den type barneluene du har sydd må være midt i blinken her, nydelige og behaglige, men så flink er ikke jeg så det får bli noe strikket:)Monica

  SvarSlett
 3. Åhhhh... førr nokken flotte hue du he laga!!! :) Tusen milliona takk, kjære Janette! No blir en kvann glade på barn4!! :) :)Å kor flott at du fe fleire me på utfordringa... :)Ej seie det igjen! Du e en knupp!!!

  Gode klem

  SvarSlett
 4. Hei
  Takk for at du titter innom bloggen min!!
  Legger meg til som følger her hos deg ;)

  Å hvilken herlig stoff fangst, så mye fint!!!
  Heldige deg!!
  Så lurt å lage varmepute, mulig jeg kopierer den ideen.

  Ha en fin dag videre!!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin