torsdag 16. september 2010

Himmelsk stoff-fangst...

Det lønner seg å være snill pike, det er helt sikkert! Her er nesten hele fangsten min de siste ukene. Min snille venninne Grethe kom med en hel bærepose full med de lekreste retrostoffer til meg. Tusen takk snille deg! Og tusen takk snille tante Sølvi! Og tusen hjertelig for at jeg er så heldig å ha loppis rett nedi gata som er åpent hver onsdag og lørdag! Der fikk jeg hele bunken til høyre + det nederste stoffet i den venstre bunken for 40kr!!! Jett om det rykker i symaskinfoten! Hihi!


Mine løøøøvlie lekkerbiskener!


En annen ting jeg har funnet i det siste er dette flotte broderiet. Med en gang jeg så det så tenkte jeg VESKE!!! Men nå er jeg litt usikker om det heller skal bli en flott høstpute i vår brune sofa. Hva tror dere? Veske eller pute?


Jeg har brukt de siste dagene på å få sydd en barselgave til min venninne Anette som venter en liten tulle om noen uker.


Teppet er foret med ett fleeceteppe i midten og brunt rutet stoff på baksiden, så det er godt og varmt! Jeg håper det kan falle i smak!


2 kommentarer:

 1. Hei!
  For et lekkert teppe, ei prinsesse verdig. Det er altid kjempe koslig og innspirerende å stikke innom bloggen din.
  Monica

  SvarSlett
 2. Heisann Janette!
  oj oj oj for ein stoff-fangst! Og som alltid tryllar du fram dei lekraste ting!!

  TUUUUSEN takk for at du blir med op utfordringa mi! Det betyr såååå mykje for oss! Og klart du kan sy! :)Nok ein gong: TUSen takk!
  (Ov veit du fleire som kan vere med så tips dei. Dess fleire dess betre!:)

  Ha ein fin dag gode Janette!
  Klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin