torsdag 20. august 2009

Heklerier og gavebestilling...


De siste dagene har jeg heklet iherdig på en bord som jeg har tenkt på veldig, veldig lenge. Jeg ble ferdig i går kveld. Jeg ble sånn passe fornøyd for jeg skulle kanskje ha brukt en størrelse mindre heklenål...


Er det noen som ser hva det står her...?


Nå da???
Drøm søtt...


Jeg tenkte å montere den på en hodepute som vi kan å til pynt i sengen. Må tenke litt på hvilken farge jeg skal ha som bakgrunn. Gammelrosa var vel ganske fint?

Så i kveld har jeg laget ferdig en bestilling jeg har fått. Det er en venninne av meg som har bestilt en gave som hun skal gi videre til en venninne av henne igjen. 


Lys med rosemønster...


...Og linpose med engletrykk...
Håper hun blir fornøyd!Laget litt flere lys med det samme jeg holdt på. Noen ble ikke helt min stil, men disse derimot, ble visst i gave til meg selv!!!


Nå kom mannen min hjem fra jobb og kunne fortelle meg at Hafslund har gått ut med varsel om å dra ut alle stikkontakter. Det er meldt ett h....... sjit vær i natt som han sier på ekte nordnorsk! Får hjelpe til å skalke lukene! HIHIHIHI!!!

Ha en trivelig natt!

3 kommentarer:

 1. .. har du laget alt det der selvv? Jøss, så flink og kreativ du er! Hvordan lager du lysene med slike pene motiver?

  SvarSlett
 2. Wow, så lekker Drøm søtt borden din er. Det må ha tatt mange, mange timer hekle, så vakkert! Lysene dine er også veldig skjønne, jeg kjenner godt igjen rosemønsteret, jeg lagde noe tilsvarende til meg selv i fjor, nydelig serviett. (om det er det du har brukt). Linposen er helt i min smak, og det samme lysene som ble en gave til deg selv.
  God helg.

  SvarSlett
 3. So søte kort du laga! :0)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin