mandag 3. august 2009

Sommer, hvor er du?Jeg sitter her og drømmer meg bort litt... Det er august, det pøser ned og sommeren er snart over... For 3 år siden var jeg så heldig at jeg fikk være med venninnen min på jorden rundt reise. Hun var den heldige vinner av 2 billetter jorden rundt med fly på business class(!!!!) Jeg som er dødsredd for å fly tenkte aldri på å svare nei når jeg fikk spørsmålet om å bli med... På business får du drikke så mye champagne du vil og det var massasje i setene. Det holtd flyskrekken litt på avstand, selv om jeg hold å å klemme fingra av venninna mi av og til! Hihi! Det ble en drøm av en reise. Og den passet veldig godt som det siste sprell! Når vi kom hjem traff vi faktisk hver vår mann og nå sitter jeg her med mann, baby, hus på landet og en stesønn på snart 17! Det er rart å tenke på hvor fort livet kan endre seg! Her er noen bilder fra mine to favorittsteder...

Rarotonga, Cook Island:
Den nydeligste øya med de nydeligste menneskene du kan tenke deg. Glade bussjåfører med blomsterkrans på hodet. Mitt beste ferietips! 100% avslappning...

Muri beach... 


Her er utsikten fra leiligheten vår... Bare å jumpe rett ned på stranden...
Fiji:
Første uken var vi på ett skikkelig luksussted. Sheraton Apartment... Den frokost buffeten skulle dere ha sett!!! Eksotisk!!!

Ved solnedgang ble det tent hundredevis med fakler...
Neste uke havnet vi her. Ikke like luksus med bungalov med skikkelig oransj 70-talls innredning, men deilig hadde vi det!Vi dro på forskjellige dagsturer ut til de små øyene... Der snorklet vi, solte oss og fikk deilig mat og drikke...

Beachcomber Island...


Kaptain Cook... Som faktisk seilte med norsk flagg!


...Og hans besetning...
Se opp for kokkosnøtter!


Hengekøyer for 2...


Jeg drømmer om sommer...

3 kommentarer:

 1. Hei Janette!
  Fantastiske reisetips! Jeg bestiller billettter umiddelbart!!! Tror jeg satser på det første stedet du presenterte.
  Så herlig med en jorden rundt reise!!!!! Så heldig du var til tross for at du skalv av flyskrekk!!!!
  Bildene var sååå fristende og vakre. Ja, det er utrolig hvor fort ting kan endre seg i livet.
  Hos oss skjedde alt mulig i løpet av 14 måneder for åtte/ni år siden. Vi fikk to barn på den tiden, flyttet inn i huset vårt, jeg mistet faren min og mannen min mistet moren sin osv.
  Her striregner det, og jeg må medgi at selv om det er koslelig med litt regnvær, har jeg begynt å lengte etter strandliv igjen.
  Ha en glad dag, Janette!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært som har fått muligheten til å reise jorden rundt! Det var noen herlige bilder fra reisen din, det er jo sånt de fleste andre bare kan drømme om å få oppleve. Slike bilder må det jo være godt å kunne ta fram innimellom, og mimre litt og friske opp minnene om all "luksusen" du fikk oppleve. Håper på å få se en palmestrand en gang i livet jeg også.. men akkurat nå går vi igjennom en intens småbarnsperiode med 3 barn under 7 år..
  Ha det fint!
  Nordisk Landliv

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig besøk på bloggen min. Artig at noen nye "stikker innom". Har sett meg litt rundt her inne hos deg, og jeg må bare si at du bor på en kjempetrivelig plass. Her må det være kjekt for småtroll å vokse opp. Har også sjekket bloggen til din mor - jeg er imponert. Jeg maler litt selv, og da er det ekstra artig å se hva andre med samme interesse foretar seg.

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin