fredag 12. mars 2010

Siden sist...

Halloooooo!

Det var litt av en lang bloggepause jeg har hatt! Siden sist så har lille gull begynt på barnehagen og han har fylt ett år. Jeg har begynt å jobbe og samtidig oppdaget at det ble for langt å pendle. Dermed ble det iherdig jobbsøking med mange tøffe og mindre tøffe intervjuer. Heldige meg fikk akkurat den jobben jeg hadde mest lyst på og har allerede kommet godt i gang! Mmmm... Skal si ting ordner seg for snille jenter! Innimellom alt det andre har jeg faktisk hatt litt tid til å pusle. Min nyerklærte hobby er lappeteppe! OJ! Så gøy!!! OJ! Så stolt jeg er av meg selv!!!

Dette teppet er det første jeg laget. Det skal bli velkommen-til-verden-pakke til en liten skatt som snart er på vei. Åhhh... Jett om vi gleder oss! Og jeg gleder meg masse til å gi det bort også!


De fleste stoffene er gamle stoffer som jeg har kjøpt på loppemarked eller fått av mamma. Det med folkevogner på har jeg kjøpt på Panduro.


Til bakside har jeg brukt ett lyseblått fleeceteppe som jeg har applikert noen folkevogner på...


Dessuten har jeg vært flittig gjest på mitt lokale loppemarked som er åpent hver onsdag og lørdag. Da jeg så denne stolen ble jeg helt skjelven i beina! Se den fantastiske fargen på stoffet! Desverre var den veldig skitten og slitt. Men med litt forsiktig rens og nytt møbelbånd ble den jo ikke så værst...


Min nye godstol skal få pryde gangen vår sammen med en liten kommode som står klar til å få seg noen malingstrøk. Fortsettelse følger!


Ha en fin fredagskveld alle sammen! Jeg tror nok ikke det blir lenge til neste gang.


2 kommentarer:

 1. Jippi!!!:) Du e tilbake! Håpa at kvardagen he blitt gode me nye jobb(va kje det egentli i fleirtal? Jobba?) Gratulere foresten!! Slett ikkje verst når en fe den jobben en he mest lyst på!
  Alt du teke i, Janette, blir til gull!!! Sooo flinke! Kjempe fint lappeteppe... :)
  Å stolen e no berre et kupp!!

  Ha ei fin helg og ej gleda mej til høyre og sjå meir frå dej!

  Gode klem

  SvarSlett
 2. Hei hei...

  de va på tide du bjynde ijenn..forferdli kjedli dinna tv greiå....
  håpe dåkke he de bra,snakkast..klem
  siv malin

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin