tirsdag 23. mars 2010

Nytt lappeteppe og magasinkurv på hjul...

I min nye hobby har jeg altså klart å kreert ett nytt stort lappeteppe. Jeg synest det er sååå spennende og sette sammen lapper med forskjellige mønster og farver for deretter å se det endelige resultatet!


Det ble jo ganske så sukkersøtt...


...Selv om jeg ikke har strøket det...
Jeg har kjøpt en haug med lyseblå fleecetepper på Ikea. De er perfekte til å bruke som bakside. Også koster de bare 19 kr stykker. Jippi!!!


Selv om jeg har fått meg ny jobb så jobber jeg litt på Vinmonopolet ennå. Vi har en del spesialvarer som kommer i vakre trekasser. Sist jeg jobbet hamstret jeg med meg hjem noen kasser. De er kjempefine å oppbevare ting og tang i.


Denne kassen som inneholdt nydelig champagne synest jeg er så vakker! Jeg skrudde på noen små hjul jeg hadde liggende. Vips! Så ble den en del av interiøret på stuen.


En fin magasinkurv på hjul!


Ha en vakker natt alle sammen!1 kommentar:

  1. Gratulerer med overstått 1- årsdag i heimen.
    Nydelig lappeteppe, får lyst til å sette i gang selv ,men symaskinen er ikkje "riktig frisk" så da får det være. Blir bare irritert da.

    Dei trekassene hadde vert supre å ha noen av. Tror du det er mulig, eller for frekt kanskje viss eg gikk på nærmeste vinmonopol og spurte.

    Ønsker deg ei fin uke. Miraklem.

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin