onsdag 26. mai 2010

Blod på tann...

Endelig ferdig med kjolen som jeg begynte med for en stund siden. Den er egentlig veldig enkel å lage. Det kan jeg si nå, for nå kan jeg det! Det ble litt tenking med prøving og feiling siden jeg ikke hadde noe mønster på den. Jeg bare så den for meg inne i hodet mitt!


Heklet topp og blonder nederst på kjolen. Det fine stoffet har jeg kjøpt på Panduro...


Og sånn ser den ut bak...

 
Jeg er strålende fornøyd med resultatet! Nå gjenstår det bare å se om den er passelig til mitt søte tantebarn, Sol (Sola vår) Og om den ikke er det, gjør det absolutt ingenting. Da lager jeg bare en ny. Jeg har nemmelig fått blod på tann!


4 kommentarer:

 1. Kjempefin kjole! Veldig imponert!

  SvarSlett
 2. Utrolig fin kjole. Jeg er så imponert over at du bare syr noe så pent uten mønster, bare en ide... Converse"-skoene var virkelig fine, men nå er kjolen en klar favoritt :)

  SvarSlett
 3. Du imponera stadig, kjære Janette! :) Nydeli kjole! Va so kjempe kjekt å treffe dej i kirka. Kjekt å få tjuvsjå på lille gutten og helse på mannen din! Håpa at vi kan snakkast en anna gong! Det ha vår kjempekoseli...:)
  Gode klem frå gamlevenninda!

  SvarSlett
 4. Åååååå.... så fantastisk skjønn kjole :) Gleda me til å få sjå lille gullet mitt i denne..... Kor heldig Sol er som har ei så flink og snille tante!!
  Skjønna ikkje korsn du får det til Janette!! E blir heilt stum av beundring.....!! :)

  Stoor klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin