mandag 17. mai 2010

17. mai er vi så glad i!

Gratulerer hjertligst med dagen alle sammen!
Her har vi hatt en aldeles koselig dag. Med heising av flagg. Kremt, balkongflagg vel å merke... Gått i tog som fanebærere for barnehagen. Spist pølser, brus og is. Hatt middagsgjester, kaffegjester og spist altfor mange kaker! Nå sitter vi slitne i hver vår sofa på loftsstuen og dingler med hodet.

Meeeen! Har ikke tid til å halvsove nå. For i helgen har vi flyttet hobbyrommet mitt opp hit på loftsstuen. Så nå tenkte jeg å få litt orden og system i sysakene mine. Og det fort. Jeg har noe som jeg klør i fingra etter å få ferdig. Jeg har nemmelig tenkt å prøve meg på å sy litt barneklær. Og nå har jeg en barnekjole på gang. Inne i hodet mitt er den supersøt. Blir spennende å se om den blir like søt i virkeligheten...

Smakebiter fra en uferdig kjole... Har heklet en blonde som skal bli overdelen på kjolen. Det søte stoffet med ballongbarna skal syes på. Og om den blir fin og passelig er det en søt liten Sol som skal få en pakke... Hint, hint...


Før i uken hjelpte jeg min nye arbeidskollega og gode venninne Monica og bake ett par kaker til sønnens konfirmasjon. Det ble en Pavlova og marsipankake.

Lenge siden jeg har pyntet sånne typer kaker, men ble veeeldig fornøyd! Det tror jeg jammen mottakeren ble også! Er hvertfall utrolig gøy!


Ha en flott 17.mai feiring videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blog Widget by LinkWithin