mandag 25. mai 2009

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEE!


Jeg har bursdag i dag!!!! Jippiiii!!! For en fantastisk vakker dag! Strålende solskinn og jeg har allerede fått mange fine presanger! Jeg må bare si det at jeg elsker bursdag og PAKKER!!! Ikke barnslig i det heeeeele tatt... Fikk stor pakke med mamma og familien. Se her! Er det ikke nydelig, vel? 
Engelsk kaffeservice...Også fikk jeg tørkerullholder, hagebok(kommer godt med nå når vi har fått så stor hage!), Taco kokebok, kinesisk dampkoker, 3 Galaxe dekketallerkener fra Hadeland(nå mangler vi bare en så har vi 12). Tusen takk mamma, Bjørn og Håkon!

Penger og nydelig kort fra broren min(Bernt Louis), Camilla (det er hun som har laget det fine kortet...) og søøøøøøte solstrålen vår, Sol...
Tusen takk! Smask!!!Kort som broren min, Håkon, har tegnet. Han er så flink med de finurlige strekene sine! Gratulerer Janette! Du er 37 og har alt du kan ønske deg!(det er faktisk helt sant!!!) Jeg vet ikke hvem som er meg. Om det er hun som lykkelig spaserer ut fra Ikea med en hau med handleposer, eller om det er hun som blir dradd fra Ikea med kloremerker i asfalten. Sikkert av en skikkelig drita lei mann... Det kan vel passe begge! Hihi!Ellers så har jeg fått pakke fra tante Sølvi, Onkel Hallstein, Katrin og Jostein.

Kjempefine spann! De har jeg stått på nippet til å kjøpe før... Tusen takk!!!Nå lurer jeg bare på hva som venter meg når mannen kommer hjem fra jobb... Hihi! Det kiler i magen!!!! 
Nå skal jeg ut i hagen og prøve meg litt på luking igjen mens lille nurket sover...

Ha en aldeles fantastisk dag!

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  For en flott side Janette :)
  Du er så flink!!!!

  Ha en nydelig dag ;)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Jippi!!!! Min første kommentar! Hihi!!! Tusen takk Camilla!

  SvarSlett
 3. Hei Janette..

  Steik kor flinke du e,kjempe kjekt å sjå ka du he jort me alle funna dine..ej me vil på loppe marked..kan ej sende dej??

  Klem frå Siv Malin

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin