onsdag 10. juni 2009

Dagen blir ikke alltid som planlagt...

Dagen i dag startet dårlig for min del. Hadde så lyst på shopping i dag, så tenkte å ta veien til Jessheim Storsenter. Jeg og skatten ordnet oss og kom oss i bilen med vogn og stelleveske og hele pakka. Det er mye som skal organiseres for å dra på tur med en liten en. Det er ikke bare å slenge på seg maskara å fyke ut døren nå lenger! Vi kom oss i bilen og når jeg vridde om nøkkelen så skjedde det absolutt ingenting. Jeg fatta bare ikke hva jeg gjorde galt, så prøvde igjen og igjen med en sutrende gutt i baksetet. Ble litt stressa, kan man si... Neida... batteriet på bilen var nok tomt... Okei, tenkte jeg. Da spaserer jeg til toget og tar det til Jessheim da... Kom oss på toget og da konduktøren kom for å ta betalt og jeg sa at jeg skulle til Jessheim, hva skjedde? Neida dette toget stopper IKKE på Jessheim. Hva??? Hvor stopper det da? KLØFTA??? Vi gikk av på Kløfta og da kom det akkurat ett tog i retur, som jeg hoppet på. Så stod jeg der da med mange klipp færre på kupongkortet mitt og var på på vei hjem igjen uten shopping... Men så kom jeg på bedre tanker. (Måtte få litt valuta for alle de klippene... Husk at jeg er ekte Sunnmøring!!!) Så tok toget ett stopp lenger. Eidsvoll, altså... Det er en så koselig liten by, visst man kan kalle det en by... Mye fint å handle! Her er noe som fikk bli med oss hjem...


Dette kjøpte jeg på håndverksbua. Hjelmlue og forkle til skatten og pulsvarmere til mamsen (meg, altså). Det er pensjonister som har laget mye fint. Desverre så skal butikken legges ned den 20.juni. Synd, for jeg elsker sånne butikker...


Gode drops fra Tante Pose. Ser ut som de fineste perler...


Glassklokke til dukkestua...


Denne var litt nostalgi for meg. Var det ikke sånne vi fikk i gave når tante og onkel kom hjem fra Mallorca? Når vi var små, altså?


Så traff vi dette søte paret her og bestemte meg for at de skulle få flytte inn i dukkestuen også. For jeg tror de må være ett par...


...jeg tok de nemmelig på fersken i å nikline på stuebordet mitt. Garantert nyforelska!
Hihi...!


Når vi kom hjem laget jeg skikkelig hjemmelaget fiskegrateng med klippfisk og makaroni. Godt med purreløk og gulrot som er frest i litt smør og bacon til...


Så lovte jeg å vise luen som hører til genseren jeg har laget til lillemann. Den ble litt stor, men han så kul ut når den var litt "baggy"

Så ble dagen ganske fin likevel, selv om den startet litt skjevt... 

Natti, natt!

3 kommentarer:

 1. Hei Janette!
  For en dag! Kjente nesten jeg ble litt svett, jeg. Godt Eidsvoll ga det valuta for strevet!
  Så variert innlegg med mange fine bilder.
  Må le litt; glassklokke i gutte-lekestua! Skal si sønnen din har det standsmessig!
  Har vel sagt det før også, men den strikkede genseren med lua er kjempeherlig! Slik kunne jeg godt kledd en liten sønn.
  Gutta mine er så store nå, (vel,....6.5 og snart 8 år) at de har klare formeninger om hva de ønsker å gå i. Minstemann har alltid vært sååå opptatt av klær. Som 4-åring gikk han og la fram klær han skulle bruke i barnehagen dagen etter. Han sto med genser i handa og kikket i sokkeskuffen for å finne noe som matchet. Helt vilt! Vi spøker med at han nok blir klesdesigner eller noe slikt.
  Ha en fin sommerdag som forhåpentligvis ikke er så stressende som den forgående!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hihi! So fine ting du fant, Janette! Nesten som at skjebnen førte dej dit?? :0) Hehe, ej he no mistanke om at du ikkje berre dekorera dukkehus kun til Adrian - men MEST til dej sjøl!! *knis, knis* :0) Off, ej kjenne til den ergelige følelsen når dagen teke ei heilt anna vending i negativ retning..å man blir so sur at man bere vil legge sej å sove! Men bra at du snudde det negative til noke positivt å gjor noke annerledes som viste sej å bli noke kjempefint å kjekt! :0)

  Ej må fortelle dej at ej fikk jobben på Café Aura! Ej skulle jo egentlig ikkje jobbe i dag, men bere være der å sjå å få littegrann opplæring, men mest bere være der å finne ut om det va en jobb for mej. Å etter to tima å monge, monge kjekke gjæremål, so sa ho Therese som e på en måte daglig ledar ( he jobba der lengst av alle): "vet du ka? Eg tror vi bare sier at du e ansatt!" Ho va so overraska over kor bra det gikk å kor lett alt va for mej! Ej fe betalt oxo fordi ej jobba like mykje so dei andre, hihi! :0) So ho hadde ringt te sjefen å sagt fra at "E tror vi har en ny ansatt!"
  E so glade for dinna jobben der, håpe alt går bra, ej skal jo fortsatt ha opplæring med matlaging, kasse, å kaffidrikka!
  Klem fra mej :0)

  SvarSlett
 3. So søte dei va dissa bamsane du fant! Hihi, skikkeli morsomme og et lekkert kjærestepar! :0)
  Lua til gensaren var søøøt!Me caps framme! Oooh..ej syns å huske å ha hatt ei lommebok eller noke lignande i samme som dinna veska! Dekoren e ganske lik å ej huska at ej likte so godt å sitte å ta på å kjenne på den.. :0)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin