tirsdag 21. juli 2009

En pust i bakken...I dag har jeg og gullet vært ute på laaaang trilletur. Vært å kikket litt i butikker. Det er ikke verdens navle her vi bor akkurat... Men litt finner vi, jo... Var innom en butikk der de selger lamper. Der skulle de selge ut en del store lysekroner til sånn 200-250 kr. Det var litt utdaterte farver i grønt og brunt, men det er jo bare å spraye de hvite. Jeg er jo suuuuuuperflink med sprayboksen!!! Hihi! Men som sagt så var vi på trilletur så kunne ikke ta de med. Får se om jeg får låne bilen i morgen... Nå har vi kommet oss hjem og da var det deilig å sette seg ned med nystekte aniskringler med rørt jorbærsylte og en kopp te... 


Deilig å slappe av litt...


Teboksen min...


...som inneholder teer for enhver smak... Min favoritt akkurat nå er den med sweet chili...


Koooos...

3 kommentarer:

 1. nam nam, kringler og te, slurp..og på så lekkert fat og kopp. Jatakk, slenger meg i sofaen din, hihi:D
  Søt blogg du har. Scrolla nedover her og så en absolutt vakker pute! Den du kjøpte på brukten med fargerik blomst på, den var rett og slett knall. Artig når man gjør slike funn.

  Maya

  SvarSlett
 2. Ååå -ei eske for te-posene, finnes dette å få kjøpt også, eller? Det skulle jeg gjerne hatt, så glad som jeg er i te. Den te-koppen der er jo bare helt nydelig også, da.

  Nordisk Landliv

  SvarSlett
 3. Heia :0) Åååå du he det so koselig heime i det nye huset! E so kjekt å kome inn her å sjå på ka du styre med å kor fint du laga det til heime! Å dinna boksa du bruka til teposa å som du ga mej til bursdagen med jordbær i, bruka ej til sminkeskrin på badet! :0D Ej he ikkje so mykje sminke, bere nokken få ting so ej helde mej til egentlig alltid, både til kvardag å fest! Alt fikk plass oppi den! Hihi! Ej innreda badet her en dag sida ho som he bodd her no å ej he delt bad med he flytta, å no he ej badet aleine - deilig!!! He kjøpt plante til vinduet, et bambus-golvteppe, pynta med litt forskjellige ting i vinduet (stort vindu med to glasshylle i) å satt inn den fine eska :0) Perfect!

  Kram K

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin