tirsdag 21. juli 2009

Takkekort...

Nå har jeg endelig fått ferdig takkekortene til dåpen. Jeg har laget 30 (TRETTI!!! Phu...!!!) stk så jeg gjorde de ganske enkle... Det er jo tross alt til en gutt, så det gjør ikke noe om de ikke er så mye stæsj på, synest jeg da... Litt mørke og dårlige bilder tatt her på kvelden, men, men...


Fremsiden. Se gullet mitt. Er han ikke verdens skjønneste vel???


Baksiden med fotavtrykk. Tror dere han ble grinete på dumme mamsen så måtte stemple foten hans 30 ganger??? Huff å huff... :)


Nå skal jeg hoppe til køys!

Natti, natt!!!

5 kommentarer:

 1. Næ - har du sett - så nydelig gutt! Store vidåpne øyne. Så pene og forseg-gjorte takkekort du lager! Vi skal i to dåper til høsten, og jeg lurer på om jeg skal lage selv eller kjøpe - det blir nok med det siste.. for slikt no' tar tid. Hvordan får du til så pen skrift på ordet "Takk"? Sjablong, eller har du så pen håndskrift..?
  Nordisk Landliv

  SvarSlett
 2. Tuuuuuuusen takk for det nydelige takkekortet! Åååå ej vart so glade når ej fikk det :0) Han Adrian e bere so nydelig å verdens søtaste! Ej kan sjå på ansiktet at han he vekst sida sist! Å den søte lille foten e so herlig!! Ej henta posten når ej kom heim seint i kveld å gjett om det va en fin overraskelse! :0)

  Det e so gøy å skrive til dej her men huff, no e det seint å ej skal på jobb i morgå! Natta! :0)

  Stooor klem til både Adrian og dej! :0*

  SvarSlett
 3. Hei Janette!
  Tusen takk for koselig velkomsthilsen!
  Så utrolig personlige og vakre takkekort du har laget! Det er så koselig når noen legger så mye arbeid og tid ned i noe. Tror jeg hadde blitt rent rørt av et slikt et!
  Ha en finfin sommerdag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Wow, for noen kjempeflotte takkekort, med bilde av en helt vidunderlig prins.

  SvarSlett
 5. Det må jeg si frk Søvik, du er flink!! Så utrolig flotte ut!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin