tirsdag 14. juli 2009

Fin bursdagspresang og litt shopping...


Når vi var hjemme i Ålesund var vi på besøk med min gode venninne Hege og familien. De har 3 nydelige barn som er verdens herligste! Å komme dit på besøk med en liten tass er en drøm! De styrer og duller sånn med små barn at det er bare en fryd å se på! Lille Linnea, som bare er fem år, er som en liten mini-mamma som slenger gulpekluten lett som bare det over skuldren for så å løfte opp lille tassen. Hihi! De er så søte alle 3! Vi koste oss på verandaen i kveldsola og jammen fikk jeg ikke en forsinket bursdagsgave også! Noe som jeg ikke visste at jeg ønsket meg veldig før nå. For nå vet jeg det! En kjempefin stor knagg fra Lisbeth Dahl! Den ble nydelig på soverommet!Er den ikke fin vel? 


Den passet så fint sammen med gipshyllen som jeg fikk opp forrige uke...


I går var vi på shopping på Strømmen storsenter. Eller, det var ikke dit jeg skulle sånn egentlig. Jeg skulle på Bikuben for å kjøpe ting jeg trenger for  lage takkekort fra dåpen til lille gull. Men så hadde vi litt tid til overs mens vi ventet på papsen og da spant jeg på storsenteret gitt! Der fant vi litt av hvert kan dere tenke!


Hvem kan motstå å kjøpe dette? Ikke jeg hvertfall!!! H&M. Kjempebillig!!! Tenk hvor tøff skatten blir da!


...Eller denne? Ikke jeg hvertfall!!! Hihi!!! Kapp Ahl. Fikk 25% avslag å greier!


Fine farger og mønster på kjolen...


Ja, så nå sitter jeg her å blogger med ny fin kjole på. Skal til å bake aniskringler for jeg får besøk av en venninne i dag! 2 kommentarer:

  1. Å, så skjønn kjole. Så moro at det fremdeles lages slike søte ting, denne kjolen minner meg om moten som var for voksne da jeg var barn,.

    SvarSlett
  2. Morsom og veldig søt side du har kjære svigerinne..
    Fortsett.

    Jan-E

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin