lørdag 10. oktober 2009

Putegalskap...

Jeg må ha blitt truffet av ett lyn som har gjort at hodet mitt bare tenker på puter for tiden. Skulle jeg ha laget alle putene som er inni hodet mitt så kunne jeg sikkert sittet og sydd puter i flere år... Nå er det sånn at når en har en liten en som opptar mesteparten av tiden min så blir det mest med drømmene. Denne puten har ligget på sybordet mitt i flere måneder og jeg har snudd og vendt ganske så mye på den og i går kveld så ble den seendes  helt annerledes ut enn det den gjorde i mitt putegale hode.


Her har jeg brukt ett strykebilde, malt på tekst med sjablong, blonde og en heklet rose som mormoren min har laget. Noe som gjør den ganske personlig og spesiell...Her ligger den kledelig i sofaen på loftsstua vår. Tror den skal få bo her oppe.


I morgen er det full fres med matlaging. Jeg har nemmelig en catering til en barnedåp på søndag. Er veldig spent og gleder meg masse! Skal se om jeg husker å ta med fotoapparatet så jeg får tatt noen bilder og vise frem her på bloggen. Nå må jeg lade opp batteriet.

Nattinatt!

1 kommentar:

Blog Widget by LinkWithin