fredag 30. oktober 2009

Søte tøffelina...En kjedelig tøffel som er kjøpt på Rema 1000 for hele 39 kroner måtte gå gjennom en ekstrem makeover før den kunne få pryde føtterne til den fisfine(???) NennaFørst ble skinnreimen rundt tøffelen fjernet......Og erstattet med brunt silkebånd. En rose til pynt. Og vips! Så ble den kjedelige tøffelen til søte tøffelina... Veldig gode og varme til kalde føtter...


Så gjenstår det bare å ønske alle som er innom en riktig god helg!

4 kommentarer:

 1. Hei Janette - takk for koselige ord i bloggen min. Ser du er en ganske oppfinnsom dame - tøflene ble jo knallfine etter at du tok hånd om dem. Har tittet litt rundt om i bloggen din, og la merke til det hvitmalte symaskinbordet. Det ble riktig lekkert.

  SvarSlett
 2. STILIG - var å handlet på rema i dag, men tror jeg må se litt mer etter slikt tøfler for de ble jo super søte med lit stasj til :D
  Ha en fin kveld videre

  SvarSlett
 3. Heisann Janette!;)
  Kor kjekt å finne bloggen din:) Du e like kreativ som ej huska... Gratulere me lisje guten din forresten. åsso DET flotte huset da! :) Gratulere!:)
  Kjekt å sjå at du he det bra. No skal ej nok kike innom dej innimylla. He lurt på å lage min eigen blogg... ken veit?:)

  Gode helsingar frå Elisabeth( so ha skrive det"vakre" minnnet i minneboka;)

  SvarSlett
 4. Heia Elisabeth!
  Tenk at du fant mej her! Så koselig da! Ja, her e det mykje som he skjedd i livet mitt i det siste. Å ej he det veldig, veldig bra! Det håpe ej at dokke he også! Helt enige i at du må begynde å blogge du også!
  Håpe å høre fra dej igjen!
  Klem fra Janette

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin