mandag 16. november 2009

Her bor en Prins...For ett par uker siden bestemte vi oss for å prøve å flytte lille prinsen vår så han kan sove på eget rom. Rommet hans ligger vegg i vegg ved vårt rom med dør i mellom så det har bare vært fryd og gammen siden han flyttet. Han er så mye roligere og våkner ikke lenger midt på natta for å få flaske. Sikkert for han slipper å ligge å høre på snorkene som kommer både fra mamsen og papsen! Hihi!!! Jeg synest rommet ble kjempekoselig når vi endelig fikk innredet det skikkelig.Her bugner det stort sett av loppe-og-bruktfunn. Den fine smijernlampen ble vår for 50kr.Den brune bamen fikk vi av snille "tante"Lene. Det er prinsens beste venn som jeg håper vi aldri kommer til å miste. da er det i tilfelle KRIIIIISE!!! Sengetøyet er  funnet på loppis. Tenk at ingen ville ha dette nydelige sengetøyet! Jeg var hvertfall i himmelen når det ble mitt! Den hvite bamsen som henger i fotenden av sengen er en spilledåse. Den kjøpte jeg når jeg var gravid. Hver kveld ble den lagt på magen min for å spille nattasang til lille gull som lå der inne...Tallerkenhyllen er også loppefunn som jeg fikk for en 20er. Koselig med bøker og annen pynt...På kommoden har jeg satt sykkelkurven min og fylt opp med bamser. Der står også den spesielle flylampa som jeg fant på loppis tidligere i år. Det var egentlig i messing som jeg har sprayet hvitt. Kul, sant???Dette flotte bildet er det snille mamma som har malt. Det fikk han i dåpsgave. Jeg elsker det!!! Er så herlige farger som ikke kommer skikkelig frem her på bildet.På en gammel stol ligger det ett svært vatteppe og fine puter. Det med bilde er en dåpspute som Marys design har laget.En seilbåt står som pynt i vinduet. Og ett tog som sleper på en A, en D, en R, en I, en A til og en N. =ADRIAN. Kjøpt på marked når vi var på Mallorca på ferie.En liten lysekrone har også blitt sprayet hvit. Jeg har pyntet den med figurer som har hengt på en uro. Den hadde han egentlig hengende over sengen sin der den stod før, men nå synest jeg det ble for mye stæsj i sengeområdet, så da klippet jeg de av og hang de på lysekronen, gitt!!!På døren hang jeg opp denne søte oppbevaringen fra Sia. Med god plass til enda flere kosedyr.


På lørdag hadde jeg invitert til juleverksted her hos oss. Vi var 5 damer som koste oss med gløgg, pepperkaker, god mat og puslerier. Vi pyntet lys, fyrstikkesker, julegavelapper og jeg og kusina mi lagde vimpelrekker. Hun en litt "julete" en og jeg lagde en helårs som gullet skulle få ha på rommet sitt. Planen var å ta masse bilder av oss damene så jeg kunne vise her på bloggen. Men selv om jeg hadde hele 2 fotoapparat liggende klar, var det som blåst bort fra hjernen min. Skravla gikk, vet dere, så det var ett hula liv i heimen! Superduperkoselig! Takk, jenter for en hææææærlig dag!!!


Vimpelrekken fikk jeg hengt opp i går, så her er den. Ble så dårlige bilder, så fargene vises nesten ikke. Men pytt, pytt!

Den ble så fin så tror jeg må lage en til stua vår også. Hadde nesten lyst til å stjele den! Hehe!!!


5 kommentarer:

 1. åå så lekkert og fint rom prinsen har fått seg- så mange nydelige detaljer, og du den tapeten var en prins verdig ja- så koselig å få se :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Åh... så fint, Janette!:) Du er SÅÅÅÅ kreativ! Eg kan huske i barneåra/tenåra at eg var mesunneli så berre det! Og no kan eg jammen sjå at gullungen min er like mesunnelig på Håkon som eg var på deg... hm:)

  Et nydelig barnerom, som er ein prins verdig!

  Ha en finfin dag!
  Klem frå Lønnetunet;)

  SvarSlett
 3. Nydeligt rom, med så mye blått Å! Skjønner godt at han vil sove der! Fin, fin tapet!! Mira vil også ha sånt rom,,, Kanskje litt større seng da.
  Klem.

  SvarSlett
 4. Hej!

  Vilket fint rum! Du har verkligen en mysig blogg. Dina hjärtan och ljus är såå fina!

  Vad roligt att du vill delta i min utlottning! 2 lotter ligger i potten för din del.

  Kram Anna-Lena

  SvarSlett
 5. Ååååå, vilket fint rum!! Tror Du inte det kan få flytta in en stor prinsessa (jag) om den lille prinsen skulle komma på andra tankar?? ;D Verkligen helt i min smak!

  Låter mysigt med julverkstad! Kanske vi skulle ha på Gillberg också...

  Så kul att Du vill vara med i min utlottning! :D
  Lycka till!!

  Mvh Ellinor på Gillberg

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin