torsdag 1. oktober 2009

Høst...

Det er så nydelig høstvær her om dagene. Jeg og lille gull er ute og triller lange turer hver dag så det er like før jeg blir sprek av hele greia! Hihi! Når vi kom hjem i dag, sov han så godt i vogna og da fikk jeg så lyst til å lage en krans av høstløv. Jeg hamstret løv og greiner og satte meg på trappa og begynte å surre sammen greiner med ståltråd. Deretter surret jeg på ett og ett blad med litt rognebær innimellom. Det ble så koselig krans å ha på inngangsdøren. Fikk nesten litt julestemning her...



Se så fint den henger på døren og ønsker alle velkommen. Det ble litt mørke bilder her ute i natten...



Vedsiden av døren står mitt gamle symaskinbord som fikk seg en liten makeover i sommer. Jeg har ingen symaskin som passer, så jeg fant ett tinnfat på loppis som passet perfekt i hullet der symaskinen skulle vært. Det blir så koselig i høstmørket med tente stearinlys. Lavendelen fra i sommer er vel klar for å byttes ut. Jeg får se om jeg ikke finner noe høstblomster som kan passe.


Ha en fin kveld!


1 kommentar:

  1. Hei!
    du er jammen flink til å sy og hekle! Søt blogg du har. Jeg har akkurat kjøpt et symaskinbord og er usikker på om jeg skal male det hvitt eller ikke, kan jeg låne bildet av ditt hvite bord på bloggen min? Skriver selvsagt hvor jeg har funnet bildet:-)
    God helg!
    Hilsen Jeanette:-)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin